Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@01:16:08 GMT

سیلی نقد همیشه خوب نیست!

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۳۳۰۳

سیلی نقد همیشه خوب نیست!

آفتاب‌‌نیوز :

«در جریان نودوچهارمین مراسم اسکار کریس راک، کمدین آمریکایی و مجری مراسم، با جِیدا پینکت (همسر ویل اسمیت) که موهای سرش را به دلیل بیماری آلوپسی (طاسی موضعی) از دست داده شوخی کرد. ویل اسمیت به روی سن رفت و به او سیلی زد. او در حالی که برگشت و روی صندلی‌اش نشست با صدای بلند و همراه با فحاشی از راک خواست اسم همسرش را به زبان نیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام این اتفاقات در عرض حدود یک دقیقه رخ داد اما آن چه جالب توجه است این است که این یک دقیقه چه تاثیراتی در زندگی ویل اسمیت و به دنبال آن برای آکادمی اسکار دارد. علی رغم معذرت‌خواهی چندباره ویل اسمیت و انتشار بیانیه‌ای هم در معذرت‌خواهی و هم در نکوهش عملکردش، خودش از آکادمی اسکار هم استعفا داد و آکادمی هم سریع پذیرفت.

آکادمی علوم و هنرهای سینمای آمریکا (اسکار)، که برگزیدن نامزدها و برندگان جوایز اسکار از جمله ماموریت‌هایش است، روز جمعه اعلام کرد که ویل اسمیت را به مدت ۱۰ سال از حضور در مراسم اسکار یا هر رویداد دیگر مرتبط با آکادمی محروم می‌کند. ویل اسمیت نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم آکادمی را در خصوص محرومیتش از حضور در اسکار می‌پذیرد و به آن احترام می‌گذارد.

آکادمی همچنین به دلیل نحوه مدیریت مراسم پس از این اتفاق و نیز اجازه‌دادن به اسمیت برای ماندن و دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد عذرخواهی کرده است. به گزارش یورونیوز آکادمی علوم و هنرهای سینما در بیانیه خود در همین خصوص می‌افزاید: «ما در طول پخش تلویزیونی به اندازه کافی و به شیوه‌ای مناسب نتوانستیم شرایط سالن پس از این اتفاق را مدیریت کنیم و از این بابت متاسفیم.»

در این بیانیه همچنین به نبود آمادگی و کوتاهی در مواجهه با یک اتفاق بی‌سابقه اشاره و تاکید شده است: «فرصتی پیش روی ما بود تا برای مهمانان، بینندگان و خانواده آکادمی در سراسر جهان سرمشق و الگو باشیم اما کوتاهی کردیم.»

نکته جالب توجه این است که آکادمی تمام تقصیر را فقط به گردن ویل اسمیت نینداخته و از این که خود آنها هم نتوانسته‌اند بعد از این اتفاق، عملکرد درخور آن داشته باشند، عذرخواهی کرده است. یعنی حداقل کاری که می‌توانستند بکنند این بود که ویل اسمیت را از سالن اخراج می کردند نه این که بماند و اتفاقا جایزه بگیرد و حرف هم بزند و ... .

حال از طرف دیگر بعد از گذشتن آن شب مراسم اسکار پس‌لرزه‌های آن تصمیم و عمل غیر قابل قبول ویل اسمیت شروع شد. کمپانی سونی پروژه ساخت فیلم «پسران بد ۴» را متوقف کرد؛ فیلمی که سه قسمت از آن قبلا ساخته شده و اولین فیلم آن در سال ۱۹۹۵ تولید شد. مجموعه فیلم‌هایی که بسیار پرفروش بود و طبیعتا قسمت چهارم هم می‌توانست پرفروش باشد اما ساخت آن متوقف می‌شود.

کمپانی فیلم‌سازی نت‌فلیکس قرار بود تازه‌ترین پروژه سینمایی خود تحت عنوان «Fast and Loose» را با بازی ویل اسمیت به روی صحنه ببرد اما این کمپانی هم پروژه ساخت فیلم را به حالت تعلیق درآورد.

ویل اسمیت یک سوپراستار بسیار معروف هالیوود است؛ یکی از گران‌ترین بازیگران سینمای آمریکا از لحاظ دستمزد اما هر اندازه هم که معروفیت داشته باشد دلیل نمی‌شود که از اشتباه او چشم‌پوشی کنند یا با ریش‌سفیدی و پادرمیانی بخواهند سریع قضیه را ختم‌به‌خیر کنند و بگویند یک اشتباه بود و دیگر تمام شد، بهتر است از آن بگذریم و ... اتفاقا به دلیل همین شهرت و معروفیت با او چنان برخوردی می‌کنند که درس عبرتی شود برای دیگران. کاری می‌کنند که دیگر هیچکسی به خود جرات چنین تصمیمات لحظه‌ای یا احساساتی را ندهد؛ آن هم در برنامه زنده مراسم اهدا جوایز اسکار!

برخی می‌گویند شوخی کریس راک هم با ظاهر همسر ویل اسمیت مناسب نبود؛ اگر چه این دست شوخی‌ها و بسیار شدیدتر و بی‌پرده‌تر از این شوخی‌ها در چنین مراسم‌هایی معمول است ولی اگر به فرض این شوخی هم درست نبوده باشد راه اعتراض به آن، رفتن روی سن و سیلی‌زدن به کریس راک نیست. ویل اسمیت فقط اگر یک دقیقه تامل می‌کرد و احساسی برخورد نمی‌کرد، می‌توانست بعد از مراسم اعتراضش را به نحوه شوخی و سخنان کریس راک نشان دهد و طبیعتا شکل مسائل بسیار فرق می‌کرد. از این منظر هم که ظاهر همسر ویل اسمیت به دلیل بیماری است و نه انتخاب خودش، قطعا افکار عمومی آن موقع با خانواده اسمیت همراه می‌شد و شاید کریس راک بود که مجبور به عذرخواهی می‌شد.

این اتفاق یکی از عجیب‌ترین صحنه‌های تاریخ برگزاری مراسم اسکار خواهد بود و سال‌ها درباره آن بحث و گفتگو خواهد شد اما شاید درس بزرگ آن شب جمله‌ای بود که دنزل واشنگتن به ویل اسمیت گفته بود: «شیطان دقیقا وقتی در اوج هستی، سراغت می‌آد.»

با یک نگاه اجمالی می‌توان گفت یک ذره تامل، خویشتن‌داری و پرهیز از احساسات هیجانی می‌تواند از چه اتفاقاتی جلوگیری کند؛ کاری که ویل اسمیت نکرد و حالا باید تاوان آن را پس بدهد.»

منبع: عصرایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویل اسمیت اسکار کریس راک مراسم اسکار ویل اسمیت کریس راک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جوایز پیبادی از مل بروکس، بازیگر، کمدین، نویسنده و کارگردان با اهدای جایزه یک عمر دستاورد شغلی تجلیل می‌کند. در همین حال کویینتا برانسون، نویسنده، تهیه‌کننده، بازیگر و کمدین سریال «ابوت ابتدایی» جایزه «پیشگام» این سازمان را دریافت خواهد کرد.

بروکس و برانسون هر ۲ با مجموع آرای هیات مدیره این جوایز انتخاب شدند تا در هشتاد و چهارمین مراسم سالانه جوایز پیبادی در ۹ ژوئن در لس آنجلس از آن‌ها تجلیل شود.

برگزارکنندگان این جایزه در حالی که از مل بروکس به عنوان یکی از محبوب‌ترین کمدین‌های تمام دوران یاد کردند، افزودند: وی به معنای واقعی کلمه استانداردهای کمدی تلویزیونی را از همان روزهای ابتدایی آن تعیین کرد. در دنیای تلویزیون، فیلم، تئاتر و ضبط، آقای بروکس در لیگ خودش بازی می‌کند و از همه سر است.

مدیر اجرایی پیبادی همچنین از کویینتا برانسون به عنوان یک نیروی خلاق و باطراوت در کمدی تلویزیونی یاد کرد و افزود: پیبادی مفتخر است که از این ۲ هنرمند برای استفاده‌شان از کمدی برای گفتن داستان‌هایی که زندگی بسیاری را غنی‌تر می‌کند، تجلیل می‌کند.

بروکس یکی از تاثیرگذارترین چهره‌ها در تاریخ تلویزیون کمدی آمریکاست و همواره از کمدی به عنوان نوعی مقاومت، استفاده کرده است. او در طول دوران کاری برجسته‌اش، ۲ جایزه اسکار، ۴ جایزه امی، ۳ جایزه تونی و ۳ جایزه گرمی دریافت کرده است.

مل بروکس ۹۷ ساله برای کارگردانی و نویسندگی فیلم‌هایی چون «تهیه کنندگان» در سال ۱۹۶۸ که برنده اسکار فیلمنامه غیراقتباسی شد، «دوازده صندلی»، «زین‌های شعله ور»، «فرانکنشتاین جوان»، «فیلم صامت»، «اضطراب بالا»، «تاریخ جهان قسمت اول» شناخته می شود. «بودن یا نبودن»، «توپ‌های فضایی»، «بوی گند زندگی»، «رابین هود: مردانی با جوراب شلواری»، «سکوت ژامبون‌ها» و «دراکولا: مرده و دوست داران آن» از دیگر فیلم های وی هستند که وی در بیشترشان به عنوان بازیگر هم حضور داشت.

او جایزه دستاورد یک عمر موسسه ملی فیلم، مرکز کندی و اسکار افتخاری و نیز مدال ملی هنر را دریافت کرده که بالاترین جایزه‌ای است که دولت آمریکا به هنرمندان اهدا می‌کند.

جایزه پیبادی هر سال برای دستاورد برجسته و خدمات عمومی شایسته شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، شرکت‌ها و رسانه‌های اینترنتی و اشخاص مستقل، اهدا می‌شود.

هشتاد و چهارمین دوره جوایز سالانه پیبادی اسامی برندگان خود را ۹ مه اعلام خواهد کرد.

کد خبر 6096929

دیگر خبرها

  • بازیکنان استقلال شایسته قهرمانی هستند/ از آکادمی استقلال بی خبرم
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • آینتراخت فرانکفورت ۱-۵ بایرلورکوزن؛ این تیم با کسی شوخی ندارد!
  • الساندرو دل پیرو و شوخی با لهجه جیمی کرگر / زیرنویس فارسی
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • عفو بین‌الملل جواب شوخی کلوپ را داد! (عکس)‏
  • گزارش فرایدی نایت اسمکدان 3 می؛ تشویق رومن در شب سیلی خوردن کودی/ اخبار WWE